6 de febrer de 2008

17 DE FEBRER 2008 VISITA GUIADA AL PASSEIG DE SANT JOANAQUEST ANY 2008 FAREM UNA ÚNICA VISITA GUIADA EL 17 DE FEBRER.

LES VISITES GUIADES ES FAN AL FEBRER PERQUÈ ELS PLATANERS ENCARA NO TENEN FULLES I ÉS EL MOMENT DE MÀXIMA VISIBILITAT DURANT TOT L’ANY DE LES FAÇANES DELS EDIFICIS. FINS EL 2009 JA NO FAREM MÉS VISITES GUIADES.

Les visites guiades que ha realitzat fins ara l'arquitecte i membre de l'Associació Sr. Antoni González Moreno-Navarro han permès que els veïns del Passeig coneguin la història del procés d’urbanització d’aquesta part de la ciutat.

L’enorme quantitat d’informació que l’autor ha recollit, i que degut als seus coneixement pot presentar de manera ordenada i comprensible, fa que aquells que hagin realitzat una passejada amb ell tinguin ganes de tornar-lo a escoltar.

Els coneixements que rebem en aquestes visites guiades ens fan estimar més el Passeig i valorar amb saviesa i consciència plena el privilegi de gaudir d’un espai públic ple d’història que ha tingut la virtut de potenciar les biblioteques públiques obertes, l’art i la cultura amb intervenció directe dels poders públics i dels veïns actuals i passats.
Les visites guiades al Passeig de Sant Joan ja formen part de la tradició de les activitats de l'Associació. El 2006 vam realitzar dues consecutives al mes de febrer i a totes dues van assistir un bon nombre de veïns.

Visita guiada al Passeig de Sant Joan, febrer 2006.

Foto de Jaume Mir

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada