16 de desembre del 2007

Desenvolupament del Taller de Jardineria


Taller de jardineria 15 desembre 2007


Ahir dissabte 15 de desembre vam realitzar el Taller de Jardineria programat i publicitat durant des de fa un mes.

El sol va aparèixer uns moments abans de l’inici dels tallers, però ràpidament va marxar, no obstant el dia va ser prou lluminós i esplèndid, una mica fred, tal com ens va predir el Picó. De 9h30 a 10h30 vam muntar les taules i entorn. A les 10h 30, puntuals hi havia unes 14 persones pel primer taller. Va arrencar i no vam parar fins a l’últim taller iniciat puntualment a les 13h30. Vam acabar a les 14h. La participació va ser magnífica, més de 130 persones van rebre la informació que sobre plantes de Nadal ens va oferir la Mercè Beltran. Tots vam aprendre, tal com va explicar l’ Elisenda Queralt, com passar un jove cedre del Líban, arribat d’un viver, a un test perquè els primers anys ens faci companyia amb bona terra.

Amb aquest acte vam realitzar una diada cívica amb molts veïns i veines, vam millorar ens nostres coneixements de plantes i jardineria. És possible que el proper any repetim l’experiència.

Unes fotos de record.



La Mercè Beltran dona explicacions del significat de les plantes o ornaments nadalencs.







A primer pla i a la dreta la carpa de l'Associació on inscrivíem als veïns per participar al taller, al fons un grup fent el taller amb la Mercè donant explicacions, més al fons encara un altre grup trasplantant el cedre del Líban.















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada