4 de gener de 2009

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE "El Camp d'en Grassot. Família i territori"

Carta als socis/es convocant a la presentació del llibre "El Camp d'en Grassot. Familia i territori" autor: Antoni González Moreno-Navarro, que es farà el proper dimarts 13 de gener a la Sala d'Actes del Centre Cívic LA SEDETA, C/ Sicília, 321.


Barcelona, 2 de gener de 2009

Benvolguts socis i sòcies,

Esteu convidats a la presentació del llibre El Camp d’en Grassot. Família i territori. L’autor Antoni González Moreno-Navarro, realitzarà una exposició audiovisual amb els continguts més destacats, així com altres explicacions més personals sobre el motiu i trajectòria en l’elaboració del llibre. L’acte es realitzarà el proper dimarts 13 de gener, a les 19h a la Sala d’Actes del Centre Civic La Sedeta, (C/ Sicília 321).

L’autor és membre de la Junta de l’Associació i va organitzar diverses visites guiades al Passeig de Sant Joan, també va ser el director i l’ànima del butlletí “Sant Joan de Dalt”. Els socis coneixeu abastament la qualitat d’ambdues activitats. El llibre que ara ha escrit i editat és novament un producte excel·lent. L’Antoni González és, sens dubte, el millor i més competent historiador del nostre Passeig, i del barri del Camp d’en Grassot. Aquest acte serà, per tant, una bona ocasió per conèixer de primera mà el contingut d’un llibre que dóna compte d’un fet substantiu a la identitat del barri, com és la seva pròpia història i tot explicat pel propi autor.

El llibre, a més a més, està molt ben editat, amb gran profusió de fotografies, plànols, imatges i arbres genealògics, que acompanyen pàgina a pàgina un text ben escrit, fluid, d’una lectura fàcil i engrescadora. El llibre no es trobarà a les llibreries perquè és una edició limitada no venal. L’autor ha fet arribar un nombre important de llibres a benefici de l’Associació, però comprensiblement insuficient per lliurar-lo als 250 socis. La Junta ha cregut oportú que el millor destí era utilitzar aquests llibres per reforçar la pròpia associació. Així que s’ha decidit continuar acceptant col·laboracions econòmiques per l’Associació i quan siguin per una suma igual o superior a 15 €, ara podrem lliurar als qui hi col·laborin, un llibre sobre la història del barri.

HI HAURÀ APERITIU I UNA COPA DE CAVA EN ACABAR L’ACTE.

Us hi esperem.

Ben cordialment.

Lluís Castañeda Peirón
President


Passeig de Sant Joan, 159 bxos. (Bar Canteira) 08037 BarcelonaCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada